Autorijlessen op je 17e? Informeer naar de mogelijkheden!

Vanaf november 2011 wordt de 6 jaar durende proef “begeleid rijden” voor jongeren vanaf 17 jaar ingevoerd. Vanaf 16,5 kun je starten met het nemen van autorijlessen en vanaf 17 jaar mag je je rijbewijs halen via het CBR. Daarna mag je tot je 18e onder begeleiding van een begeleider (maximaal 5) met begeleiderpas de weg op! De reden voor de proef is simpel: doordat jongeren eerder en onder professionele begeleiding kennis maken met autorijden hebben ze meer ervaring als ze zelfstandig de weg op gaan! Dat is veiliger.

Rijschool Millennium is al helemaal gereed voor 17-jarigen die willen beginnen met autorijles. Wij hebben diverse opleidingen, die op maat zijn gesneden. Zo kun je al binnen een werkweek je rijbewijs halen voor slechts € 899! Mét Praktijkexamen! Voor meer tarieven klik hier!

Lukt het je niet om doordeweeks rijlessen te nemen vanwege school? Wij hebben ook autorijles voor 17 jarigen op Zaterdag. De zogenaamde Zaterdag-Opleiding! Maar het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Kortom: Rijschool Millennium is net zo vrij als jij!


Autorijles op je 17e: Snel, Goedkoop, Professioneel en Veilig bij Rijschool Millennium!

 


Laatste update: 27 mei 2011