CBR UTRECHT

Het CBR is een afkorting van Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Het CBR Utrecht neemt theorie-examens af en u kunt er uw rijexamen afleggen. Er zijn in Nederland dertig CBR examencentra, waaronder het CBR Utrecht, Assen en Winschoten

Het Theorie-examen voor de Auto

Het Theorie-examen van de auto wordt afgenomen in het CBR, bijvoorbeeld het CBR Utrecht. Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen. Van de 65 vragen gaan er 25 over gevaarherkenning. U moet hiervan 13 goed hebben om te slagen. Daarnaast zijn er 30 kennisvragen en 10 inzichtvragen. U moet hiervan 35 goed beantwoorden om uw theorie-examen te halen.

Het Theorie-examen voor de Motor of Bromfiets

Het Theorie-examen voor de Motor of Bromfiets bestaat uit 50 kennis- en inzichtvragen. U moet er 44 goed beantwoorden om het Theorie-examen voor de Motor of Bromfiets te halen.

Rijschool Millennium in Montfoort en Winschoten, helpt u graag met het behalen van uw Theorie-examen! Kijkt u onder het kopje Theorie-examen.

 

Praktijkexamen

Voordat u praktijkexamen doet, moet u eerst het theorie-examen gehaald hebben. Rijschool Millennium vraagt het praktijkexamen voor u aan. Bij aanmelding weet u direct wanneer u uw theorie- en praktijkexamen kunt doen. Wanneer u op ¾ van de rijopleiding bent, wordt er een proefexamen afgenomen. Zo bent u nog beter voorbereid op het praktijkexamen van het CBR Assen!


Laatste update: 27 maart 2013