Goedkope Rijlessen bij een betrouwbare Rijschool?

Goedkope Rijlessen wil natuurlijk iedereen. Maar is goedkoop geen duurkoop? Niet bij Rijschool Millennium! Bij Rijschool Millennium heeft u een betrouwbare rijschool die werkt met Goedkope Rijlessen in de vorm van Compact-Pakketten. Hierdoor kan je binnen 5 tot 10 werkdagen je rijbewijs halen. Vanaf 999,- heb je al een compleet pakket rijlessen inclusief proefexamen en praktijkexamen bij het CBR.

Wij werken met professionele instructeurs en rijden in betrouwbare en veilige auto’s. Je vorderingen worden continu bijgehouden, zodat je goed voorbereid bent op het praktijkexamen van het CBR!

Je kan zelfs gratis testen of Rijschool Millennium de Rijschool is die het beste bij je past. Je kan een gratis proefles aanvragen ter waarde van 60€. Na deze proefles krijg je een nabespreking, waardoor je meteen weet welke opleiding het beste bij je past.
Natuurlijk hebben wij ook andere goedkope rijlessen. Losse Lessen, of een Zaterdag-Opleiding. Kijk onder het kopje Tarieven naar de mogelijkheden en aanbiedingen.

Wilt u vandaag nog beginnen met rijlessen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van goedkope rijlessen voor de kwaliteit van een dure rijschool!

 


Laatste update: 21 februari 2012