Goedkope Rijschool Assen

 

Een rijopleiding is voor de meesten een grote investering, daarom is het belangrijk om een rijschool uit te kiezen die voldoet aan uw eisen. Denk bij het zoeken naar een rijschool aan kwaliteit, professionaliteit en een goede service. Maar de prijs is natuurlijk ook belangrijk! Zoekt u een goedkope rijschool in Assen en omgeving? Maar bent u wel op zoek naar kwaliteit? Neem een gratis proefles bij Rijschool Millennium en ervaar dat een scherpe prijs en goede kwaliteit ook echt samengaan!

 

Millennium stelt hoge eisen aan onze instructeurs en lesauto’s. Zo hebben onze instructeurs alle diploma’s en zorgen we dat we constant op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Tevens heeft Millennium vele mogelijkheden waarop u uw rijbewijs kunt halen:

·   Pakketrijbewijs: binnen vijf tot tien werkdagen heel voordelig uw rijbewijs halen. Dit kan al vanaf 899 euro inclusief rijexamen. En Millennium heeft meestal eerder plek voor uw theorie- en praktijkexamen dan het CBR.

·   Zaterdagopleiding: wanneer u doordeweeks geen tijd heeft, kunt u ervoor kiezen rijlessen te nemen op de zaterdag.

·   Losse lessen

Kortom: Rijschool Millennium heeft altijd de opleiding die bij u past!

 

 

 

 

 

Wilt u kwaliteit en een goedkope rijschool in Assen | Gasselte | Gieten |   Rolde | Vries | Beilen? Dan is Rijschool Millennium de beste keus!


Laatste update: 21 juli 2011