Gratis Proefles bij Rijschool Millennium!

 

Gratis Proefles ter waarde van 60€ bij Rijschool Millennium!

Het is belangrijk dat u zich goed voelt bij uw rijschool. Want een goede verstandhouding met uw instructeur zorgt ervoor dat u sneller slaagt! Maar hoe weet u dat de juiste keuze maakt? Bij de meeste rijscholen moet u meteen betalen voor uw eerste les. Niet bij Rijschool Millennium! Wij geven u een gratis proefles, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

De gratis proefles duurt een uur. Na de gratis proefles vindt er een nabespreking plaats. Aan de hand van de gratis proefles kan de instructeur nauwkeurig bepalen welke opleiding het beste bij u past. Een complete rijopleiding inclusief praktijkexamen is er al vanaf € 999,-. Voor meer informatie klikt u hier op TARIEVEN (DIEPLINKEN)

Het unieke aan Rijschool Millennium is, dat u bij ons binnen een week uw rijbewijs kunt halen. U kunt op maandag beginnen en vrijdag uw rijbewijs aanvragen! En heeft u door de week geen tijd voor rijlessen, omdat u naar school moet of uw werk? Dan kunt u bij Rijschool Millennium ook een Zaterdag-Pakket aanvragen. Kortom: bij Rijschool Millennium kiest u het lespakket dat bij ú past.

 


Laatste update: 21 februari 2012