Wilt u graag Rijlessen nemen? Begin nu!

Verkeersschool Millennium hanteert geen wachtlijsten. Bij ons is het mogelijk om binnen vijf tot tien dagen je rijbewijs op zak te hebben. Snel en vakkunddig! Rijschool Millennium werkt met compact-opleidingen. Deze zijn uniek in Nederland. Met een compact-opleiding is het mogelijk binnen een werkweek uw rijbewijs te halen. U krijgt rijlessen door een van onze professionele instructeurs. Daarnaast krijg u uw rijlessen uitsluitend in nieuwe en betrouwbare auto’s. En dat is wel zo veilig en comfortabel!

Na een Intest, een gratis proefles van een uur met nabespreking, bepaalt de instructeur welke opleiding u nodig heeft om zo snel mogelijk te slagen voor uw rijexamen. Dit kan al vanaf 899 euro, inclusief rijexamen. Uw instructeur houdt tijdens uw rijlessen met een instructiekaart exact bij wat uw vorderingen zijn. Zo weet u zeker dat u alle aspecten van het autorijden beheerst. Op driekwart van uw rijlessen neemt uw instructeur een proefexamen af. Zo bent u nog beter voorbereid op het praktijkexamen van het CBR. Het praktijkexamen van het CBR kunt u met of zonder Rijbewijsgarantie afleggen.

Bij aanmelding bij Verkeersschool Millennium weet u al direct wanneer u uw theorie- en praktijkexamen kunt doen. En het mooie is: wij hebben vaak eerder plek dan het CBR!
Kijkt u bij onze theorie- en praktijkdata en plant u een datum in die ú uitkomt!

Om een praktijkexamen te reserveren voor de auto, heeft u een DigiD nodig. Vraag deze zo snel mogelijk aan! Bent u 18, of wordt u binnenkort 18 en wilt u direct uw rijbewijs? Dat is mogelijk! Wij hebben geen wachtlijsten, dus u kunt meteen uw rijlessen reserveren.

En komt het door de week niet uit? Geen nood! Wij hebben ook een Zaterdag-Opleiding. Hiermee heeft u binnen zeven tot tien weken uw rijbewijs.

 


Laatste update: 27 mei 2011