Rijlessen Assen

 

Rijlessen in Assen? Neem een gratis proefles bij dé Rijschool voor Assen en ervaar hoe het is om rijlessen te nemen bij een echt goede rijschool!

 

Op zoek naar een rijschool die bij jou past? Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook de kwaliteit! Rijschool Assen Millennium heeft zowel prijs als kwaliteit weten te combineren, waardoor wij behoren tot de beste rijschool van Assen en omstreken. Omdat wij verzekerd zijn van onze kwaliteit kun je een gratis proefles bij ons afnemen om te ervaren hoe het is om rijlessen in Assen te nemen bij de beste rijschool van Assen: Rijschool Millennium.

 

Waarom Rijlessen bij Assen Rijschool Millennium?

 

·      Goed opgeleide instructeurs

·      Nieuwste en betrouwbare auto’s

·      Goedkope tarieven

·      Gratis proefles

·      Binnen een werkwijk je rijbewijs

·      Ook zaterdagopleiding en losse lessen

·      Op driekwart van je opleiding een proefexamen

·      Vaak eerder plek voor theorie- en examendata dan het CBR

 

Daarnaast is het mogelijk om vanaf komend najaar te starten met rijlessen in Assen wanneer je 16,5 bent. Je kunt je examen afleggen op je 17e. Je kan dan alvast starten met je theorie en ook examen hiervoor afleggen. Daarnaast mag je al starten met de rijlessen in Assen, maar om het praktijkexamen af te leggen moet je 17 zijn. Als je het examen hebt gehaald mag je van je 17e tot je 18e rijden onder begeleiding van een coach.

Wil je alvast rijlessen in Assen? Aarzel niet en neem vrijblijvend een gratis proefles!

 

 

 

 

Rijlessen Assen| Gieten| Gasselte |  Rolde | Vries | Beilen|? Rijschool Millennium is de beste keus!

 


Laatste update: 26 maart 2013