Maandag beginnen = vrijdag je rijbewijs!

Snel je rijbewijs halen: het kan! Bij Rijschool Millennium werken we met compact-opleidingen. Hierdoor is het mogelijk om binnnen 5 tot 10 werkdagen je rijbewijs te halen. Als dat niet snel is! Maar naast dat het belangrijk is snel je rijbewijs te halen, is het ook belangrijk dat je dat doet bij een gedegen Rijschool.

Rijschool Millennium is al jaren een begrip in de provincie Groningen. En vele geslaagden gingen je al voor. Dat komt doordat je bij ons niet alleen snel je rijbewijs haalt, maar ook nog eens heel professioneel.

Je krijgt een eigen instructeur die op een instructiekaart je vorderingen bijhoudt. Hierdoor wordt geen enkel deel overgeslagen van de benodigde informatie die je dient te weten om je rijexamen bij het CBR te halen! Daarnaast is het mogelijk om bij de compact-opleiding examengarantie af te nemen. Zo slaag je altijd!

Vanaf €999,- heb je bij ons al een complete compact-opleiding. Dit is inclusief een proefexamen en eindexamen van het CBR. Het proefexamen wordt afgenomen op driekwart van je opleiding. Dit proefexamen wordt afgenomen door je eigen instructeur. Zo ben je nog beter voorbereid op het eindexamen van het CBR!

Snel je Rijbewijs halen? Het kan bij Rijschool Millennium! Klik hieronder voor nog meer tarieven en aanbiedingen.

 


Laatste update: 04 januari 2014